Hoe belangrijk is Media voor uw onderneming? Wij specialiseren ons in alles omtrent deze vraag. Wij richten ons startende op webpublicaties d.m.v. onze Bedrijvengids.

Van branches als Loodgieters in Utrecht, Scholen in Amsterdam, Kinderdagverblijven in Groningen tot het vinden van Bloemisten in Heerlen.
Vindbaarheid is een MUST, wij dienen MKB’ers hierin.

In deze digitale tijdperk is sociaal media niet weg te denken, zo beschikken wij ook over een uiterst diverse aanbod van reclame.
Van ruimtes in magazines/kranten tot Facebook/Instagram tot het bijdragen van optimalisatie van uw website.

Wij richten ons dus niet enkel op uw advertentie in onze geavanceerde web database, we stellen u in de gelegenheid leuke video’s in te sturen waarin u volledige toelichting geeft over uw onderneming, een ruime scala foto’s/logo’s.
Of laat dit alles gemaakt worden door onze team. We maken het mogelijk dat uw reclame zelfs op tv. uitgezonden kan worden.

U kunt het zo gek nog niet bedenken, alles kunt u ons inzake uw onderneming toesturen of instrueren uit te voeren: per post, per fax, per mail of per telefoon.

Uiteraard krijgt u op maat afgestemd advies van onze specialisten inzake de mogelijkheden en ons aanbod qua pakketten.

Een jong innoverend team zet zich dagelijks in om u in al uw wensen te faciliteren,met daarbij een sterk ontwikkeld inleef vermogen, geen 9-5 mentaliteit maar een team die altijd paraat staat en goed naar de klant blijft luisteren.

Zo is elke feedback van onze klanten dan wel toekomstige klanten zeer gewaardeerd, zodat wij ons kunnen blijven verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team MKB-Telefoongids